Home     Natuurlijke ongeparfumeerde massage olie 25 ml
Natuurlijke ongeparfumeerde massage olie 25 ml

Natuurlijke ongeparfumeerde massage olie 25 ml


Natuurlijke ongeparfumeerde massage olie 25 ml


Basisolie rijk aan essentiële vetzuren en aan vitamines. Zorgt voor zacht soepele en aangename huid.


  • Een melange van natuurlijke koudgeperste zoete amandel, sesam, saffloer, druivenpit en avocado-olie.
  • Deze eerste klas massage olie is perfect voor alle massagetechnieken.
  • De amandelolie is verrijkt met vitamine E, om de natuurlijke anti-oxidant eigenschappen van de druivenpit olie te stimuleren en zodanig als een natuurlijk bewaarmiddel te dienen.
  • Gemakkelijk uitwasbaar uit uw linnengoed
  • Verkrijgbaar in 2 maten: 25 ml en 3,785 liter.


€ 14.50


Artikelcode: 48200

  • Productinformatie

Is een neutrale basisolie van hoge kwaliteit. Verzameling van 5 plantaardige oliën verrijkt met vitamine E.

Belangrijkste ingrediënten:

Zoete amandel olie - is een van de meest populaire oliën onder massagetherapeuten. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd maar niet zo snel dat je het telkens opnieuw moet toepassen. Amandelolie helpt om de huid zacht en satijnachtige glad te houden.

Sesam zaadolie - is geprezen in de Ayurveda, de traditionele geneeskunde van India, is een natuurlijke anti-virale en anti-inflammatoire olie. Het dringt snel door de huid.

Saffloerolie - helpt hydrateren en herstelt de natuurlijke olie balans van de huid. Sinds vele jaren wordt het gebruikt voor een beter bloedsomloop en spierontspanning.

Druivenpitolie - heeft een gladde zijdeachtige textuur zonder vettig te zijn. Het is een krachtige antioxidant die helpt de huidcellen te beschermen.

Avocado olie - is een zwaardere olie dat de huid verzacht, helpt de huid vochtig te houden en vertraagt het verouderingsproces.

Vitamine E - is een krachtige, anti-veroudert, vrije radicalen vechter (anti-oxidant). Het helpt om te kalmeren, beschermen en regenereren droge, geïrriteerde en een door de zon beschadigde huid. Vitamine E is een natuurlijk bewaarmiddel die helpt bij het verhogen van de hoeveelheid zuurstof aanwezig in de huid, helpend voor een nieuw en gezondere huidweefsel.