Home    Massagetafels   Accessoires   Linnen, hoeslakens  Earthlite Basic pakket
Earthlite Basic pakket

Earthlite Basic pakket


Een basispakket waarin alles vervat zit wat je maar nodig hebt om met massages te beginnen.


Een basispakket waarin alles vervat zit wat je maar nodig hebt om met massages te beginnen. Het pakket bestaat uit:

  • Hoeslaken: dat rondom rond met elastische band omsloten is voor een comfortabel pasvorm en past op massagetafels tot 84 centimeter breed.
  • Bovenlaken: is royaal verbreed en meet 147 x 223,5 cm, om gemakkelijk je grotere klanten te bedekken.
  • Eén hoofdkussenhoes: is ontworpen voor comfort en hygiëne en om je hoofdsteun te beschermen tegen oliën en make-up van het gezicht.
  • Eén knierol: de volledige ronde knierol is met schuim gevuld, voorzien van een ritssluiting en een riemgreep. Afmetingen: doorsnede 15,2 cm breedte 66 cm. Leverbaar in de kleuren: Amethyst (Purple), Black, Burgundy, Mystic Blue, Teal Green, Vanilla Creme. Gelieve de kleur aan te geven bij de bestelling (bij 'opmerkingen')!
  • Eén overtrek voor de knierol: gemaakt van voorgewassen katoenen flanel en zijn dubbel-napped voor een extra niveau van zachte, luxe comfort. Kleur natural (= zacht beige kleur).

De set van lakens is van voorgewassen katoenen flanel. Ze zijn duurzaam, gemaakt om herhaalde wasbeurten te weerstaan zonder het comfort in gevaar te brengen. De set bevat één (147 x 223,5 cm) bovenlaken, een hoeslaken en één hoofdsteunovertrek.

Leverbaar in de kleuren: White, Natural (crème) Blue en Latte.


€ 80.00
Kleur*Artikelcode: BPAKKET