Verhuur massagetafel

Huren van een draagbare massagetafel


Bij Levensstroom kan je ook terecht voor het huren van een draagbare massagetafel.

Er is een beperkte aanbod van degelijke draagbare massagetafels die ook te huur worden gesteld. Interessant bv. wanneer je een massagetafel koopt en een paar maanden moet wachten vooraleer deze binnen is! In dit geval betaal je slechts de prijs van huur voor 1 week en je mag deze gebruiken totdat je bestelde tafel binnen is!

Zie hieronder voor ons assortiment. Je kan ook voor meer informatie telefonisch contact opnemen op 056 / 323 969. Dan kan je vernemen bv. welke tafels in voorraad zijn, wat je wensen zijn, voor hoe lang je een behandeltafel wilt huren...

Als je één of meerdere massagetafels nodig hebt voor je massageles, (sport) evenement, workshop, beurs,... dan kan je een kijkje nemen op verhuur massagetafel. De massagetafel van jouw keuze haal je zélf op of kan opgestuurd worden. Transport is 17 € Je kan het zelf terug bezorgen of opsturen op het afgesproken tijdstip. Of je laat me weten indien mijn koerier het moet komen ophalen... (prijs ophalen is iets duurder dan leveren: 25 €).

Er is een basisprijs ongeacht je het huurt voor 1 dag of meerdere dagen. Basisprijs wordt berekend per week, zodat je niet hoeft te haasten om het de volgende dag al terug te bezorgen. Per week dat je het verder huurt betaal je 10 € extra.

Je dient zelf te zorgen voor een hoeslaken om de tafel te beschermen tegen oliën, vet… en bent zelf verantwoordelijk voor schade aan het gehuurde materiaal. Daarom wordt er een waarborg van 100,00 € gevraagd die terugbetaald wordt indien de tafel in goed staat wordt terug bezorgd.

Weergave